Paradise

Paradise je godinama plaža koja je poznata po svojim žurkama i kampu koji se ovde nalazi. Plaža je locirana na južnoj strani ostrva i jedna je od najvećih na ostrvu. Do plaže se stiže autobusom iz centra Mikonosa ali i brodićima koji polaze sa Ornosa. Na ovu plažu dolaze mladi, tako da ćete teško naći nekog starijeg od 35 godina. Plaža je peskovita, more bistro i plavo, ali niko ovde ne dolazi zbog toga, već zbog nezaboravnih žurki koje počinju u popodnevnim satima i često se pretvore u provod do jutra. Ovde možete sresti mlade iz celog sveta.

 

 

Duž cele plaže prostire se nekoliko Beach barova, koji je svaki na svoj način specifičan, i svi oni nude izuzetnu zabavu. Veoma često na ovoj plaži se organizuju noćne žurke i razni koncerti. Ako ste ljubitelj vodenog sveta, možete u školi ronjenja “Dive Adventures” istraživati morske dubine. Kao još jedan vid zabave ovde se nude i skuteri na vodi.

 

 

Mladi napuštaju plažu kada padne mrak, ali joj se vraćaju već u prvim jutarnjim satima kada se otvore vrata najpoznatijeg kluba na ostrvu – Cavo Paradisa. Ovaj klub je stecište najpoznatijih svetskih DJ-eva, uz čiju muziku i neprestanu igru, svi zajedno uživaju u izlasku sunca i nastavljaju da se provode sve do kasnih jutarnjih sati. Uz ovakav tempo retko ko može da kaže da je bio na odmoru, ali ukoliko ste ljubitelj provoda, plaža je raj za Vas.

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto za Mikonos.

 

 

Podeli:
Pregledano 4736 puta