BANGKOK – PUKET 15 DANA 05.02.

Program putovanja:

TAJLAND BANGKOK & PUKET

05.02 – 19.02.2023

15 DANA / 12 NOĆI

Plan i program puta: 

1. dan (05.02.): Beograd – Doha

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Dohu u 11:45h, broj leta QR232. Sletanje u Dohu u 18:40h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova 6h i 40 minuta.


2. dan (06.02.): Doha – Bangkok

Nastavak leta za Bangkok u 02:20h, broj leta QR836.Sletanje u Bangkok u 12:40h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje na Bangkok. Upoznavanje sa tajlandskim specijalitetima, običajima i kulturom. U dogovoru sa vodičem, šetnja po Khao San Roudu i mogućnost fakultativnog odlaska do druge najviše zgrade u Bangkoku – Baiyoke Sky (84. sprata) sa koje se pruža neverovatna panorama grada. Predlažemo vam da pre spavanja isprobate neku od mnogobrojnih tajlandskih masaža u blizini smeštaja, kako biste se odmorili od putovanja. Noćenje.


3. dan (07.02.): Bangkok

Fakultativno razgledanje Bangkoka sa reke Chao Praya. Vozićemo se tradicionalnim tajlandskim long tail čamcima, videćemo stari deo Bangkoka i kako se odvija život na vodi, proći ćemo pored muzeja kraljevskih barki i saznati na koji način se stanovnici ovog neverovatnog grada brane od mogućih poplava. Nakon krstarenja odlazimo do najstarijeg hrama u Bangkoku – Wat Arun (hram zore).  Upoznajemo se sa budizmom – religijom ljubavi, pravimo nesvakidašnje fotografije i uživamo u lepoti hrama. Po završenom obilasku Wat Aruna odlazimo do hrama Wat Pho. Hram je poznat po statui ležećeg Bude koja je duga 46 metara. Obilazimo hram i njegov prelepi  vrt, nakon čega pešice nastavljamo ka Grand palace-uSpektakularna Kraljevska palata pružiće nam uvid u impozantnu arhitekuru i sjaj Tajlanda. Godinama je služila kao rezidencija tajlandskih kraljeva, a u sklopu njenog kompleksa nalazi se i  Wat Phra Kaew, hram čuven po statui smaragdnog Bude. Nakon završenog razgledanja, slobodno vreme. U večernjim časovima predlažemo vam odlazak do Pat Pong-a, jedan od najinteresantnijih kvartova Bangkoka ili odlazak do Asiatique-a, dela grada koji se nalazi na samoj obali reke prošaran raznim restoranima i prodavnicama. Obavezno posetite i Calypso show, čuveni kabare – tajlandski Brodvej. Noćenje.


4 – 13. dan (08.02 – 17.02.): Bangkok – Puket

Odjavljivanje iz smeštaja i u zavisnosti od satnice letova, krećemo ka aerodromu odakle nas očekuje jednoipočasovni let ka Puketu. Smeštamo se u sobe. Akivan odmor može da počne!

Ostrvo Puket poznato je po neponovljivoj energiji,  fantastičnoj prirodi, prelepim plažama, ali i sadržajnom noćnom životu zbog čega je najpoznatije ostrvo na Tajlandu! Provodićemo se po barovima, vozićemo se tuk tukom, plivati u tirkiznom moru i sunčati na prelepim plažama… Radimo sve što volimo, bez ograničenja. Neko će gledati meč tajlandskog boksa uživo, neko će ići na organizovano noćno pecanje, nekog će možda privući borba petlova, a neko će svaki slobodan trenutak koristiti za uživanje u masažama i spa centrima. Patong plaža je najpoznatija i najposećenija na celom ostrvu, a istoimeni gradić je centar noćnog života. Nesvakidašnji prizor Bangla road-a će vas ostaviti bez daha. Karon beach, Kata beach i Kamala beach su samo neke od plaža koje će biti sastavni deo vaše svakodnevnice. Uživaćemo u mirisu i ukusu tropskog voća i odmarati telo i duh uz tajlandsku masažu.


Organizovani fakultativni izleti :

  • Big Buddha + Nui plaža – Odlazak do najvećeg hrama na Puketu i fantastične plaže Nui. Naša prva stanica je Big Buddha, statua visine 45 metara i jedna od najvećih atrakcija na ostrvu, koji se nalazi na brdu Nakkerd.  Ovde ćemo ispisati imena, želje i poruke na belim kamenim pločama koje će zauvek biti ugrađene u ovaj predivan hram. Nakon Big Buddhe, najvećeg i najlepšeg hrama na ostrvu, spuštamo se na skrivenu uvalu, mali raj na Phuketu, plažu Nui beach. Nui je još neistražen i teško dostupan deo Phuketa. Daleko od gradskih plaža prepunih turista, nalazi se ovaj čaroban, još neistraženi kutak. Proći cemo kroz dzunglu džipovima do plaže. Na Nui plaži se nalazi novootvoreni Water Club, ušuškan i u Azijskom stilu, gde ćete moći da ručate klasičnu tajlandsku hranu, pijete kokos pod palmom, ili pivo i koktel pored mora. Na ovoj čarobnoj plaži, na vidiku iznad mora, nalazimo mesta za predivne fotografije ljuljaški sa pogledom na more. Napravite fotografije koje malo ko ima. U dogovoreno vreme povratak u Patong.

  • James Bond ostrvo – Celodnevni fakultativni izlet na James Bond ostrvo. Izlet koji počinje istraživanjem Panak ostrva. Krećemo u vožnju kanuima, pravi doživljaj prirode. U zavisnosti od plime i oseke prolazimo kroz pećine, ulazimo u lagune kajacima. Sledeća stanica je prelepo ostrvo Hong. U potpunosti se prepuštamo okruženju i uživamo u vožnji kajacima, iskusni Tajlandjani veslači će naše kajake provesti kroz najneverovatnija mesta. Mir, tišina i džungla u lagunama. Čuje se samo udarac vesla u more. Nastavljamo dalje ka čuvenom James Bond ostrvu na kome je snimljen čuveni film o Džejms Bondu “Čovek sa zlatnim pištoljem” . Ukoliko ste imali prilike da pogledate film prepoznaćete mesta iz raznih scena. Odlazimo do mirnog i tihog ostrva Lana, gde se relaksiramo, odmaramo i uživamo u ostatku dana. Povratak u luku. Transfer do Patonga.

     

  • Ko Phi Phi – Celodnevni izlet obilazak Ko Phi Phi ostrva. Naša prva stanica je prelepo Bambo ostrvo sa kristalno belim i čistim peskom. Nenaseljeno ostrvo i tirkizno plava gotovo pa nestvarna boja mora ostavlja nas bez daha. Nastavljamo dalje ka Monkey beach-u, čuvenu po malim majmunčićima koji tu žive. Stajemo na par mesta za snorklovanje i nastavljamo dalje do Viking pećine za koju tajlanđani tvrde da u njoj još uvek žive ljudi. Poznata je po lastavicama i lastavičjim gnezdima koja su na Tajlandu pravi afrodizijak i eliksir mladosti i zdravlja. Za kraj odlazimo do plaže Maya Bay gde je sniman film “Plaža”. Uživamo u neverovatnoj prirodi i kupamo se u smaragdno zelenoj vodi. U popodnevnim časovima povratak u Patong.

  • Siam Safari + Kamala plaža – osetite autentični, tajlandski, ruralni život i kulturu, uz razne demonstracije. Saznajte više o azijskim slonovima i njihovom čuvanju, upoznajte mladunče slona :). Naučite više o tajlandskoj kulturi i uživajte u tai specijalitetima.  Jahanje slonova kroz džunglu, sa neverovatnim pogledom na Čalong zaliv,  predstavlja izuzetan doživljaj. Očekuje vas jedinstvena i egzotična avantura u kojoj ćete zasigurno uživati nakon čega odlazimo do Kamala plaže – jedna od najlepših plaža na Puketu. Odmaramo se, kupamo i sunčamo.

  • Freedom plaža – predivna uvala, išarana granitnim stenama i okružena brdima raskošne džungle. Svilenkast, beli pesak pod nogama i tirkizna, bistra voda izmamljuju osmehe. Savršeno, porodično mesto, pravi egzotični dragulj koji ostaje zauvek u pamćenju.

  • Paradise plaže –  puderast pesak, plava voda koja se presijava na suncu i mali brodići koji se ljuljaju u zalivu, čine Paradise plažu biserom Puketa. Uživajte u sunčanom danu pod zelenim palmama i tropskim badememima.

 

13. dan (17.02.): Puket – Bangkok

Pakujemo se i sa velikim osmehom na licu napuštamo ostrvo. Transfer do aerodroma i let za Bangkok. Transfer do smeštaja i slobodno vreme za šetnju i šoping. Želimo da vaše slobodno vreme iskoristite na najbolji mogući način i upoznate sva lica Bangkoka. Predlažemo vam odlazak do jednog od najdužih bulevara na Tajlandu – Sukhumvit-a, koji predstavlja komercijalni centar Bangkoka, ispunjen svetskim lancima hotela, raznoraznim barovima i restoranima kao i šoping molovima ili Silom-a, koji prikazuje kosmpolitsku stranu Bangkoka. Oduševiće vas moderna arhitektura i shvatićete zašto je Bangkok jedna od svetskih metropola. Posetite šarenu Kinesku četvrt i odmorite se od buke u Lumpini parku, ukoliko imate sreće ugledaćete velike varan guštere. Noćenje.


14. dan (18.02.): Bangkok – Ploveća pijaca i Pijaca vozova

Posle doručka fakultativni poludnevni izlet – obilazak  voz pijace i plutajuće pijace. Voz pijaca je jedinstvena lokalna tržnica, gde se prodaje voće, povrće, meso, riba, začini. Pijaca se nalazi sa strane železničkih šina i tokom dana voz prolazi 8 puta i tada prodavci pomeraju svoje tezge i tende kako bi voz prošao. Izlet nastavljamo ka plovećoj pijaci. Očaraće vas mnoštvo brodića pretrpanih egzotičnim voćem, začinima i suvenirima. Cenkamo se i kupujemo ono što nam treba i što nam ne treba, uživamo u ukusima raznovrsnog voća, okruženi long tail brodićima i simpatičnim prodavačicama koje se na njima nalaze. Povratak u Bangkok. Slobodno vreme za finalni šoping i šetnju Khao San road-om i uživanje u tajlandskim specijalitetima. U večernjim časovima napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma u dogovoreno vreme i čekiranje na let za Beograd.


15. dan (19.02.): Bangkok – Doha – Beograd

Let za Dohu u 02:10h, broj leta QR839. Sletanje u Dohu u 05:35h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 1h i 40 minuta. Poletanje aviona iz Dohe u 07:05h, broj leta QR231. Sletanje u Beograd u 10:35h po lokalnm vremenu. Kraj programa.


 

VIZA ZA TAJLAND
Šta je potrebno za dobijanje tajlandske vize?
Državljani Republike Srbije, vlasnici crvenih biometrijskih pasoša, vizu za Tajland moraju obezbediti pre putovanja.Potrebna dokumentacija:1) Popunjena aplikacija od strane putnika (potpis obavezan); Formular možete popuniti i preuzeti na linku
2) Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od povratka sa putovanja (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve prazne strane, jedna naspram druge)
3) Fotokopija rezervisane povratne avio karte (obezbeđuje agencija za putnike prijavljene za putovanje)
4) Fotokopija rezervisanog hotela (obezbeđuje agencija za putnike prijavljene za putovanje)
5) Jedna kolor fotografija 4 x 6 cm
6) Iznos od 100 eura u gotovini (morate doneti tačan iznos) – u cenu je uračunata naknada za vizu, kao i troškovi tehničke obrade dokumentacije, slanja dokumentacije u ambasadu u Atini i povraćaj viziranih putnih isprava iz ambasade u Atini u Beograd

NAPOMENE:

– Za vizu se može aplicirati najviše 80 dana pre putovanja.

– Nosioci TOURIST vize, prilikom ulaska u zemlju, moraju imati kod sebe novčana sredstva u iznosu od najmanje 20.000 Bahta (oko 560 eura) po osobi ili 40.000 Bahta (oko 1.120 eura) po porodici – u gotovini ili na kreditnoj kartici.

– Konzulat zadržava diskreciono pravo da podnosiocu zahteva za turističku vizu zatraži i dodatnu dokumentaciju, poput potvrde o zaposlenju, potvrde o školovanju, potvrde o novčanim primanjima i sl.

ROK ZA IZRADU VIZE:
Do 15 radnih dana. Zakazivanje termina je obavezno.
Ekspresno dostavljanje vize, u roku od 5 – 7 radnih dana, moguće je uz dodatnu naknadu od 110 eur (troškovi DHL servisa).

NAPOMENE za osobe koje putu sa maloletnom decom:

1. Ako maloletno dete putuje sa jednim od roditelja, potrebna je sledeća dodatna dokumentacija:
– Original saglasnost drugog roditelja, na engleskom, overena kod notara da dete može da putuje
– Izvod iz knjige rođenih za dete (kopija)
– Kopija pasoša roditelja koji ne putuje

2. Ako maloletno dete putuje sa licem koje mu nije roditelj, potrebna je sledeća dodatna dokumentacija:
– Original saglasnost oba roditelja, na engleskom, overena kod notara da dete može da putuje
– Izvod iz knjige rođenih za dete (kopija)
– Kopija pasoša oba roditelja

3. Ako maloletno dete putuje sa roditeljem kome je sudskim putem povereno samostalno vršenje roditeljskog prava, potrebna je sledeća dodatna dokumentacija:
– Kopija sudske presude
– Izvod iz knjige rođenih za dete (kopija)

4. Ako maloletno dete putuje sa jednim od roditelja, a drugi roditelj je preminuo, potrebna je sledeća dodatna dokumentacija:
– Izvod iz knjige rođenih za dete (kopija)
– Izvod iz knjige umrlih (kopija)

5. Ako maloletno dete putuje sa oba roditelja ali različitih prezimena, potrebna je sledeća dodatna dokumentacija:
– Izvod iz knjige rođenih za dete (kopija)


COVID-19 uslovi ulaska

Od 01.10.2022. ukinute su sve mere ulaska u Tajland vezane za Covid-19.

  • Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Bangkok-Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
  • Povratni avio prevoz redovna linija (Bangkok – Puket – Bangkok – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom do 15kg
  • Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
  • Smeštaj u u Bangkoku u hotelu 3*  na bazi 3 noćenja  (1/2 ili 1/3 sobe sa kupatilom i  klimom)
  • Smeštaj na Puketu u odabranom hotelu na bazi 9 noćenja sa predviđenom uslugom (1/2  sobe sa klimom)
  • Troškove organizacije putovanja
  • Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije
  • Vizu za Tajland i uslugu viziranja
  • Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
  • Individualne troškove
  • Fakultativne izlete i obilaske
  • Hranu
  • Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
  • Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje

1.  Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

2. Zbog novonastale situacije u svetu koja utiče na sve češća poskupljenja roba i usluga, kako u avio sektoru, smeštaja na destinacijama i uslova ino partnera, savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!

3. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana / osigurana suma 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije

4. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

Kraljevski Bangkok

Poludnevni izlet počinje krstarenjem kanalima Bangkoka.  Vozimo se čamcima kraljevskom rekom Čao Prajom i  otkrivamo nove lice Bangkoka. Upoznajemo se sa načinom života na reci, poplavljene sojenice oduzeće vam dah. Videćete na koji način se stanovništvo štite od poplave, koja je česta pojava u monsunskom periodu. Ukoliko imate sreće ugledaćete velike varan guštere. Nakon završenog krstarenja šareni čamci ostavljaju nas ispred impozatnog hrama Wat Arun, gde ćemo imati priliku da se prvi put susretnemo sa budizmom – religijom ljubavi. Wat Arun je najstariji hram u Bangkoku, obložen keramičkim i porcelanskim pločicama koje prilikom izlaska i zalaska sunca prelamaju svetlost i čine ovaj hram magičnim. Prelazimo na drugu stranu reke i odlazimo u hram Wat Po. Wat Po je najznačajniji po svojoj školi tradicionalne tajlandske masaže i statue ležećeg Bude koja je duga 46 metara. Naša sledeća stanica je Kraljevska palata – Grand Palace. Krećemo u šetnju do ove veličanstvene palate. Ovaj kompleks je izgradjen u 18.veku i sastoji se iz više zgrada, koje imaju različitu namenu. Svakako najznačajniji je Hram smaragdnog Bude, zatim palata gde je živela kraljevska porodica, objekti namenjeni za krunisanje, venčanje, kremaciju. Objekti su gradjeni u tajlandskom arhitektonskom stilu, sa elementima iz istorije i ukrašeni bićima i scenama  iz tajlandske mitologije.  Laganom šetnjom vraćamo se do smeštaja.

Izlet uključuje: ulaznice za hramove, ulaznice za palatu, vožnju brodom, lokalnog vodiča, predstavnika agencije, osiguranje.


Ploveća pijaca i pijaca vozova

Poludnevni izlet do voz pijace, jedinstveni lokalni market-  pijaca koja se nalazi na voznim šinama. Voz prolazi 8 puta dnevno i na svaki signal da voz dolazi, prodavci haotično pomeraju tezge, sklapaju tende i suncobrane kako bi oslobodili prolaz da voz prodje. Pošto voz prodje, prodaja se vraća na šine. Zato se ova pijaca još zove i kišobran pijaca. Dalje nastavljamo do ploveće pijace, gde ćemo imati priliku danas kako se na tradicionalan način odvija život na vodi i prodaja. Uživaćemo u specifičnoj atmosferi i vožnji malim čamcem kroz selo. Očaraće vas brodići prepuni šarenog tropskog voća, raznih začina i suvenira. Nakon ploveće pijace vraćamo se u Bangkok.

Izlet uključuje: prevoz kombijem, vožnju brodom, lokalnog vodiča, predstavnika agencije.


James Bond Island

Celodnevni izlet koji počinje ukrcavanjem na gliser. Krećemo u obilazak Phang-Nga obale, severno od Phuketa. Dolazimo do ostrva Panak, uživamo u panorami i razgledanju čudnovatih formacija stena i susretu sa majmunima koje često srećemo i imamo prilike da fotografišemo. Sledeća stanica je prelepo ostrvo Hong. Krećemo u vožnju kanuima, pravi doživljaj prirode. U zavisnosti od plime i oseke, prolazimo kanuima kroz pećine u lagune kajacima. Iskusni Tajlandjani veslači provešće nas kroz najneverovatnija mesta. Mir, tišina i džungla u lagunama. Čuje se samo udarac vesla u more. Nastavljamo dalje ka čuvenom James Bond ostrvu na kome je snimljen čuveni film o Džejms Bondu „Čovek sa zlatnim pištoljem“. Ukoliko ste imali prilike da gledate film, prepoznaćete mesta iz raznih scena. Vreme za slikanje i obilazak. Odlazimo do malog ostrva Panyee. Biće nam serviran pravi tajlandski ručak u restoranu, a ostatak vremena ćemo iskoristiti za obilazak tajlandskog tradicionalnog ribarskog sela i kupovinu mnogobrojnih suvenira uključujući i prave bisere. Nastavljamo prema Ice cream Cave, pristajemo kod pećine, dobijamo lampe i kao pravi istraživači krećemo u obilazak. Fascinantne formacije stalaktita i stalagmita oduzimaju dah. Izlet završavamo na Lawa ostrvu. Mirno i tiho ostrvo za relaksaciju, odmor i plivanje na kraju dana. Vreme za odmor i opuštanje. Vraćamo se u luku, poslužuju nam pravi tajlandski sladoled, kafu i sokove i nasmejani krećemo nazad do hotela.

Izlet uključuje: transfer od hotela do luke, vožnju brodom, lokalnog vodiča, ručak, ulaznicu za nacionalni park.


Big Buddha + Nui plaža

Naša prva stanica je Big Buddha koji se nalazi na brdu Nakkerd. Statua je visine 45 metara i jedna od najvećih atrakcija na Puketu. Ovde ćemo ispisati imena, želje i poruke na belim kamenim pločama koje će zauvek biti ugradjene u ovaj predivan hram. Nakon Big Buddhe, najvećeg i najlepšeg hrama na ostrvu, spuštamo se na skrivenu uvalu, mali raj na Phuketu, plažu Nui beach. Nui je još neistražen i teško dostupan deo Phuketa. Daleko od gradskih plaža prepunih turista, nalazi se ovaj čaroban, još neistraženi kutak. Proći ćemo kroz džunglu džipovima do plaže. Na Nui se nalazi novootvoreni Water Club, ušuškan i u Azijskom stilu, gde ćete moći da ručate klasičnu tajlandsku hranu, pijete kokos pod palmom ili pivo i koktel pored mora (cena hrane i pića nije uračunata u cenu izleta). U cenu je uračunat povratni transfer do Nui plaže, džipovima. Na ovoj čarobnoj plaži, na vidiku iznad mora, nalazimo mesta za predivne fotografije ljuljaški sa pogledom na more… Manje ljuljaške su besplatne, a ono što čini ovu plažu još magičnijim mestom je Phuket Swing Klub, ili tri velike ljuljaške iznad mora, gde će Vam tajlandjani pomoći da se sigurno i bezbedno ljuljate iznad mora ili na zalasku sunca…(cena profesionalnih ljuljaški i posluženja u vidu kafe i kolača je uračunato u cenu izleta). Otkrijte skriveno mesto, za koje malo turista zna… Napravite fotografije koje malo ko ima.

Izlet uključuje: transfer, ljuljaške i predstavnika agencije.


Siam Safari + Kamala plaža

Osetite autentični, tajlandski, ruralni život i kulturu, uz razne demonstracije. Saznajte više o azijskim slonovima i njihovom čuvanju, upoznajte mladunče slona :). Naučite više o tajlandskoj kulturi i uživajte u tai specijalitetima.  Jahanje slonova kroz džunglu, sa neverovatnim pogledom na Čalong zaliv,  predstavlja izuzetan doživljaj. Očekuje vas jedinstvena i egzotična avantura u kojoj ćete zasigurno uživati nakon čega odlazimo do Kamala plaže – jedna od najlepših plaža na Puketu. Odmaramo se, kupamo i sunčamo.

Izlet uključuje: transfer i predstavnika agencije.


Koh Phi Phi

Celodnevni izlet obilzak Ko Phi Phi ostrva. Naša prva stanica je prelepo Bambo ostrvo sa kristalno belim i čistim peskom. Nenaseljeno ostrvo i tirkizno plava gotovo pa nestvarna boja mora ostavlja nas bez daha. Nastavljamo dalje ka Monkey beach-u, čuvenu po malim majmunčićima koji tu žive. Stajemo na par mesta za snorklovanje i nastavljamo dalje do Viking pećine za koju tajlandjani tvrde da u njoj još uvek žive ljudi. Poznata je po lastavicama i lastavičjim gnezdima koja su na Tajlandu pravi afrodizijak i eliksir mladosti i zdravlja. Za kraj odlazimo do lagune Pileh. Uživamo u neverovatnoj prirodi i kupamo se u smaragdno zelenoj vodi.

Izlet uključuje: transfer od hotela do luke, vožnju brodom, lokalnog vodiča, ručak, ulaznicu.


Paradise plaža

Puderast pesak, plava voda koja se presijava na suncu i mali brodići koji se ljuljaju u zalivu, čine Paradise plažu biserom Puketa. Uživajte u sunčanom danu pod zelenim palmama i tropskim badememima.

Izlet uključuje: transfer i predstavnika agencije.


Freedom plaža

Predivna uvala, išarana granitnim stenama i okružena brdima raskošne džungle. Svilenkast, beli pesak pod nogama i tirkizna, bistra voda izmamljuju osmehe. Savršeno, porodično mesto, pravi egzotični dragulj koji ostaje zauvek u pamćenju.

Izlet uključuje: transfer i predstavnika agencije.


NAPOMENE

Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa ino-partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Bukirane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.

Podeli: