Vila Hermes, Dasia

Udaljenost od plaže: 100m

  • TV
  • AC
Aranžman uključuje:
  • najam na bazi 10 noćenja studija ili apartmana bez prevoza ili sa prevozom iz Niša (za ostala mesta-doplata prema cenovniku), cene su izražene po osobi na osnovu odgovarajućeg minimalnog broja punoplativih osoba u smeštajnoj jedinici;
  • troškovi organizacije;
  • predstavnika na destinaciji i licenciranog turističkog pratioca puta;
Aranžman ne uključuje:
  • obavezna doplata za trajekt u slučaju autobuskog prevoza (sastoji se iz troškova rezervacije i cene grupne karte) prema tabeli “Cenovnik autobuskog prevoza”;
  • upotreba klima-uredjaja (doplaćuje se na licu mesta 5-7€/dan, ako drugačije nije navedeno);
  • paket putnog osiguranja;
  • individualni troškovi putnika,
  • porez po novom grčkom zakonu 4472/2017, član 72. u iznosu od 0,5€/po noći i smeštajnoj jedinici (za smenu od 10 noći ukupno 5€ po studiju-apartmanu, plaća se na licu mesta).
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Euroturs DOO, licenca OTP 49/2016. Fun Travel je ovlašćeni subagent.
1. dan:
Subotica-Novi Sad–Beograd (ostala mesta) – Niš (za Olimpsku regiju i Nei Pori sledeći dan)
Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.
2.-11. dan:
Odabrano letovalište
Dolazak u jutarnjim – prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studia-apartmana ili odabrane usluge u hotelu.
12. dan:
Odabrano letovalište – Niš (sa destinacija Agia Triada, Halkidiki, Olimpska regija, Nei Pori)
Napuštanje objekta. Polazak autobusa u navedeno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama na granicama. Dolazak u Niš (Agia Triada, Halkidiki, Olimpska regija) na mesto polaska.
13. dan:
Niš (sa ostalih destinacija) – Beograd – Novi Sad-Subotica
Dolazak na mesto polaska

* Garantovan polazak iz Subotice, Vrbasa, Bačke Topole za putnike koji imaju uplaćen smeštaj (minimum 2 osobe) – transfer do Novog Sada kombijem ili automobilom. Polazak sa kućnog praga u slučaju da se transfer realizuje automobilom.
** Garantovan polazak iz Bora, Kraljeva, Kruševca, Negotina i usputnih mesta za putnike koji imaju uplaćen smeštaj (minimum 4 osobe, osim za prve dve i poslednje dve smene gde je minimum 20 putnika)
*** Polazak iz Kladova – minimum 20 putnika

DOPLATE ZA PREVOZ IZ DRUGIH GRADOVA

Mesta polaska doplata u €
Subotica, Bačka Topola, Vrbas
35
Novi Sad (i sa autoputa do Beograda)
15
Beograd (i sa autoputa do Aleksinca), Negotin, Zaječar, Knjaževac, Svrljig
10
Kraljevo, Vrnjačka Banja, Trstenik, Kladovo
20
Kruševac, Bor
15
Niš, Aleksinac
0
Vranje, Bujanovac, Preševo
-5

POGODNOSTI ZA DECU:
Deca do 1,99 godina ne plaćaju ništa (nemaju ni sedište ni ležaj).
Deca 2 do 7,99 (odnosno 3,99) godina ostvaruju popuste samo ako dele krevet sa roditeljima. Dete u zasebnom krevetu plaća kao odrasla osoba.
Jedna osoba na sopstvenom prevozu plaća 2 cene (po cenovniku za S2, uključujući i dinarski deo), a na autobuskom prevozu 1 cenu na autobuskom + 1 cenu na sopstvenom prevozu.

Jedna osoba na sopstvenom prevozu plaća 2 cene (po cenovniku za S2, uključujući i dinarski deo), a na autobuskom prevozu 1 cenu na autobuskom + 1 cenu na sopstvenom prevozu.

Podeli: